Tirana, Albania

Marin Barleti University

Universiteti Marin Barleti

University type: universities
University status: non-public

Contact:

Tiranë, Rr."Sami Frashëri", Nr 41
Tel: +355 04 2430 333

Doctoral studiesmore »
Studime ndërkombëtare për familjen dhe komunitetin Studies in Albanian
University website:
www.umb.edu.al/

Map

Privacy Policy